Søren Daugaard Hansen, F15 Program Manager, Arla Foods

Rikke og jeg har haft et tæt samarbejde igennem 2½ år, hvor Rikke var en vital leverandør til Arla Foods Talent Management Program. Rikke var både en vigtig sparringspartner, en fantastisk facilitator og leverede altid varen top professionelt. Med Rikke som leverandør var jeg som Program Manager altid tryg ved, at det aftalte budskab kom ud over rampen. Og med Rikkes egen charme og stil var jeg ligeledes sikker på at alle havde fået noget positivt med hjem - noget der var med til at kaste et meget positivt lys over vores program

Henriette Rald, direktør i Djøf

Rikke er ikke for tøsedrenge. Du får direkte og klar feedback. Men Rikke er også en person med stærk empati og stor omsorg. Det gør hende til noget ganske særligt, som er meget let at anbefale.

Arne Hauge Jensen, Partner, DC Strategy, Deloitte Consulting

Goddag og velkommen. Hvordan står det til hos dig i dag? Sådan starter Rikke Stürup normalt en samtale. Dem har jeg efterhånden haft en del af. Som mangeårig offentlig embedsmand og topleder har jeg brugt Rikke til at afkode kulturen og vise vej i det indre liv i en stor partnerdrevet konsulentvirksomhed. Jeg har også brugt hende til at sætte form og figur på den måde, jeg skal varetage min rolle som partner i selvsamme organisation på. Rikke har løst sin opgave som en engageret og indsigtsfuld samtalepartner for mig. Resultatet er, at jeg står meget bedre rustet til at navigere i den organisation, som jeg er en glad og engageret del af.

Milena Krogsgaard, Advokat, Kammeradvokaten

Rikke Stürup har været min coach i over to år. Hun har rådgivet mig i personlig udvikling med særligt fokus på ledelse, samarbejdsrelationer og håndtering af arbejdspres i takt med min karriereudvikling. Jeg har gennem forløbet opnået en meget positiv personlig udvikling, har fået en dyb indsigt i mine styrker og svagheder og meget brugbare redskaber, som jeg dagligt bruger i både ledelsessituationer og øvrige arbejdsrelationer. Forløbet har givet mig større arbejds- og livsglæde.

Britta Thorsø, Advokat (L), Det Faglige Hus

Kender du den type underviser og foredragsholder, som bare brænder klart igennem? Som uanset hvor tørt, kedeligt eller svært et givent stof er, formår at gøre det tilgængeligt og vedkommende? Rikke Stürup er sådan en type! Rikke engagerer og fanger sit publikum. Hendes lange erfaring skinner igennem med de mange og anvendelige eksempler, som løbende bliver inddraget og gør hele forskellen på, om budskabet får den nødvendige tyngde. Enhver dygtig entertainer kan læse teorien, og stille sig op og fortælle på en sjov måde. Men det kræver erfaring at vide, hvordan teorien skal anvendes, og hvilke resultater den bringer med sig i forskelligartede situationer – og den får man kun derude, hvor bølgerne brydes. Rikke er det hele i én samlet – og meget kompetent – pakke.

Klientliste

ARLA
DSB
FLS
DR
DLG
ASE
Ferring
Novo Nordisk FEF
DTU
Kammeradvokaten
Lederne
Gorrissen Federspiel
Deloitte
KPMG2014
PWC
Chr. Hansen
Colette
Danske Advokater
DLG
Kbh. kommune
DB Schenker
Deloitte
DJØF
Domstolsstyrelsen
DONG
FLS Automation
Lett
Pihl og søn
Sø- og handelsretten
Toms
Østre Landsret
Retterne i Danmark
TYCO - AGIS
Landic
GE Moneybank
Kbh. Universitet