Talentprogrammer

Talentudvikling kan tage mange former og have mange formål. Virksomheden har måske behov for en hurtig opbygning af kritiske kompetencer, fordi der er akut brug for medarbejdere, der kan implementere forretningsstrategien. Behovet kan også springe ud af et ønske om et bedre samarbejde på tværs af organisatoriske skel. Eller ganske enkelt opstå på baggrund af et langsigtet behov for at fastholde nøglemedarbejdere.

PEOPLE in MIND tilbyder talentprogrammer, der drives for virksomheden som et internt tilbud om udvikling. Der er tale om lederudvikling og acceleration tæt på forretningen og strategien. Deltagerne har både et individuelt mål og en fælles udviklingsplan. Forløbet foregår i tæt dialog med HR.

PEOPLE in MIND tilbyder ledelsesudvikling, der skaber klarhed. Målet er at deltagerne får øje på hinanden, på indbyrdes antagelser og vanemæssige handlinger. Hermed opstår nye indsigter og reelle handlemuligheder for at justere både fælles og egen adfærd i en retning, der styrker den lokale handlekraft og udvikler forretningen som helhed.